Mirëseerdhët në automobile.al!

Ju sapo morët vendimin e duhur për tu bërë pjesë e tregut më të madh të automjeteve jo vetëm në Shqipëri por Kosovë, Maqedoni e Gjermani. Tashmë jeni afër mjafton të plotësoni fushat e mëposhtme dhe jeni gati për të shpallur online automjetet tuaja.

Regjistrohu si kompani

Që të mund të verifikojmë vërtetësinë e NIPT-it / Numrit të biznesit që na keni dërguar, ju lutemi të ngarkoni një foto të çertifikatës së regjistrimit të biznesit.