Ndihmë dhe mbështetje

Ne në automobile.al jemi të përkushtuar për një shërbim ekselent, por jemi të vetëdijshëm që për arsye që nuk varen ndonjëherë gjërat mund të mos shkojnë siç ne do të dëshironim. Nëse keni një përvojë jashtë pritshmërive tuaja me automobile.al, na vjen shumë keq. Ne përpiqemi për të kundërtën e kësaj dhe ky është motivimi ynë kryesor në punën tonë të përditshme. Ju lutemi na tregoni nëse nuk jeni të kënaqur me faqen tonë ose nëse keni nevojë për ndihmë ose mbështetje në mënyrë që të përpiqemi t’i rregullojmë gjërat sa më mirë për ju.

Çfarë do të ndodh nëse keni një sugjerim apo ankesë?

Ne i marrim shumë seriozisht të gjitha sugjerimet dhe ankesat. Ju mund të na kontaktoni për sugjerimet dhe ankesat tuaja duke përdorur kontaktet e paraqitura më poshtë. Ne do të konsiderojmë sugjerimet tuaja dhe do të analizojmë ankesën tuaj menjëherë dhe do të përpiqemi t'ju japim një përgjigje me shkrim dhe kur është e mundur të zgjidhim çdo problematikë në kohën më të shpejtë të mundeshme.

Nëse sugjerimi juaj ka të bëjë me reklamuesit në faqen tonë, ne do të përpiqemi që të konsiderojmë sugjerimet tuaja për një rezultat sa më të mirë. Por, në çdo rast, ne nuk jemi palë në marrëdhëniet dhe proceset e shitjes apo blerjes, rrjedhimisht ju këshillojmë të jeni të kujdesshëm në çdo marrëdhënie që ju ndërtoni.

Nëse jeni individ, përfaqësuesi i një kompanie të specializuar në shitjen e automjeteve ose koncensionar dhe doni të rregjistroheni në platformën tonë, por keni paqartësi për rregjistrimin në platformën automobile.al miund të na kontaktani në adresat e mëposhtme:

Mund të na kontaktoni ora 08:00 e mëngjesit – 08:00 e darkës, nga e hëna në të premte; ose në adresën e e-mail [email protected]