Të dhëna teknike

Regjistrimi i parë 2013
Marka Audi
Modeli A4
Forma e kabinës Makinë e vogël
Kilometrazhi 1 km
Gjendja I Ri
Fuqia e motorrit 2000 ccm
Fuqia 2000 kW (2719 PS)
Karburanti Diesel (Naftë)
Numri i sediljeve 2
Klasa ndotjes Euro5
Inspektimi i përgjithshëm 10/2019
Ngjyra e jashtme E Zezë
Ngjyra e brendshme Kafe
Materiali i brëndshëm Komplet lëkurë

Të dhëna të tjera

Përshkrimi

Audi a4 Full opsion

Automjete të ngjashme

Mesazhi juaj për Diamond Auto

Shruani mesazhin tuaj për shpallesin e njoftimit në mënyre që tju kontaktoj me përgjigjet e pyetjeve tuaja ose me propozimin për të rënë në ujdi.


Përpara se mesazhi juaj të dërgohet te kontakti i shpalljes, do të rishikohet nga automobile.al për të mbrojtur nga aktivitetet e ndaluara dhe do të bllokohet nëse është e nevojshme. Duke dërguar këtë mesazh ju bini dakort me këtë procedure dhe pranoni që të kontaktoheni nga shpallesi i njoftimit për të proceduar më tej me bisedimet. Për më shumë informacion lexoni Termat & Politikat e Privatësise.