Të dhëna teknike

Regjistrimi i parë 2005
E doganuar në Shqipëri
Marka Mercedes-Benz
Modeli 220
Kilometrazhi 263.147 km
Gjendja I Ri
Karburanti Diesel (Naftë)
Numri i dyerve të makinës 4/5

Të dhëna të tjera

Përshkrimi

Kamio automat 

km263147

viti i prodhimit 2005

vetem shitet nuk nderrohet

Automjete të ngjashme

Mesazhi juaj për [email protected]

Shruani mesazhin tuaj për shpallesin e njoftimit në mënyre që tju kontaktoj me përgjigjet e pyetjeve tuaja ose me propozimin për të rënë në ujdi.


Përpara se mesazhi juaj të dërgohet te kontakti i shpalljes, do të rishikohet nga automobile.al për të mbrojtur nga aktivitetet e ndaluara dhe do të bllokohet nëse është e nevojshme. Duke dërguar këtë mesazh ju bini dakort me këtë procedure dhe pranoni që të kontaktoheni nga shpallesi i njoftimit për të proceduar më tej me bisedimet. Për më shumë informacion lexoni Termat & Politikat e Privatësise.