Audi prezanton e-Tron GT i ri i gjithi elektrik

Audi ka prezantuar e-Tron GT, modelin e dytë të veçantë EV në gamën e sapo-formuar e-Tron, dhe e dyta nga VË Group në platformën J1. E para ishte Porsche's Taycan. Prezantimi i modelit coupe elektrike vjen dy vite pas prezantimit fillestar konceptit dhe rreth një vit që kur kus... Lexo më shumë

175 vjetori i lindjes së "Mbretit të Projektuesve"

Më 9 shkurt 1846, 175 vite më parë, lindi në Heilbronn, Gjermani, Wilhelm Maybach në Heilbronn, "Mbreti i Projektuesve”. Djali i dytë i madh i një marangozi më vonë do të kishte një ndikim rrënjësor në zhvillimin e automjetit. Kjo vlen veçanërisht p&e... Lexo më shumë