Makinat elektrike: Këto janë modelet e vitit 2021

Periudha e tranzicionit të kalimit në modelet elektrike që po përjeton bota e makinave konfirmohet nga një evolucion i shpejtë i tregut. Regjistrimet e makinave 100 % elektrike, në fakt, vazhdojnë të rriten në mënyrë shumë të shpejtë, dhe dukef filluar nga janari deri ... Lexo më shumë