"Për mua, thjeshtësia është elegancë"

Mjeshtri i madh, Paul Bracq është një prej dizenjuesve më të famshëm të makinave. Emri i tij është i lidhur ngushtë me Mercedes-Benz “Pagoda”, “Stroke Eight” dhe “Model 600”. Një vizitë shumë personale në shtëpinë, studi... Lexo më shumë