automobile.al, një epokë e re për shit-blerjen e makinave

Mënyra më e mirë për reklamimin e flotës tuaj.

automobile.al është platforma më e madhe, më e sigurtë, më moderne dedikuar shit-blerjes së automjeteve dhe zgjedhja e parë e individëve, tregtarëve dhe përfaqësive zyrtare në Shqipëri, Kosovë dhe Maqedoninë e Veriut dhe jo vetëm. automobile.al është partner zyrtar për rajonin i platformës më të madhe të tregtimit të automjeteve në Gjermani dhe Europë, mobile.de dhe ofron një kombinim perfekt të pasionit për makinat me zgjidhjet më moderne, më inovative të informatikës dhe inteligjencës artificiale, një udhërrëfyes mbi çdo gjë që ka të bëjë me makinat.

automobile.al në realitet funksionon si një shoëroom virtual, e cila ndihmon shitësit të publikojnë me lehtësi produktet e tyre dhe blerësit që të gjejnë automjetin që kërkojnë, dhe jo vetëm. automobile.al bashkon blerësin dhe shitësit në një platformë moderne, e cila e bën reklamimin, kërkimin dhe gjetjen e një mjeti të thjeshtë, pa stress, dhe ofron zgjidhje ideale për të dyja palët. automobile.al ka rrjetin më të madh të partnerëve ndërkombëtarë, distributorëve kryesorë, kompanitë e specializuara në shit-blerjen e automjeteve etj. ndihmon klientët me mbështetje dhe oferta të vazhdueshme nga kompanitë më të mëdha të sigurimeve, mirëmbajtjes etj. Ne krijojmë përvoja që kanë në fokus klientin dhe që përpiqemi të plotësojmë kërkesat dhe dëshirat e klientëve.

ÇFARË NA BËN TË VEÇANTË?!

Për këdo që është në kërkim të një makine të re; me 0 km, të përdorur dhe të çertifikuar, të përdorur, motoçikletë, motorr, automjet komercial, mjete të tonazhit të rëndë, ëëë.automobile.al është zgjedhja e parë, platforma më moderne, më e sigurtë dhe tregu online më i madh dedikuar shit-blerjes së automjete.

Hapësirë e dedikuar

Çdo kompani ka në dispozicion një hapësirë të dedikuar, e palimituar në numër automjetesh apo hapësirë virtuale, ku mund të reklamojë të gjitha produktet dhe shërbimet. Flota e automjeteve mund të menaxhohet në kohë reale nga çdo paisje smartphone.

Kontakt i drejtpërdrejtë

Kompanitë kanë kontakt të drejtpërdrejtë me klientët në Shqipëri, Kosovë, Maqedoninë e Veriut dhe më gjerë. ëëë.automobile.al është portali më i vizituar dhe standardet e aplikuara garantojnë menaxhim në kohë reale të interisimit të klientëve potencialë dhe një ekuilibër të drejtë ofertë-kërkesë.

Adresim i kërkesave

automobile.al është platforma ideale për të adresuar kërkesat në rritje dhe mundësive që ofron teknologjia më e fundit për tregun e automjeteve si dhe u ofruar kompanive, tregtarëve të vegjël dhe individëve, një platformë moderne dhe shumë funksionale dixhitale për shitjen e automjeteve.

Përfito nga oferta më e mirë për biznesin tënd.

Keni pyetje? Ne e vlerësojmë kohën tuaj dhe jemi të gatshëm t’ju asistojmë për çdo pyetje apo interesim për paketën AutoBiznes. Na kontaktoni për të zbuluar se si kompania juaj mund të përfitojë personalisht nga AutoBiznes.

Jemi vetëm një e-mail larg.

Kontakte:

Mobile: +49 (0)174-1301111

E-mail: [email protected]

www.automobile.al | Tregu më i madh i automjeteve