Makinat elektrike: Këto janë modelet e vitit 2021

Periudha e tranzicionit të kalimit në modelet elektrike që po përjeton bota e makinave konfirmohet nga një evolucion i shpejtë i tregut. Regjistrimet e makinave 100 % elektrike, në fakt, vazhdojnë të rriten në mënyrë shumë të shpejtë, dhe dukef filluar nga janari deri ... Lexo më shumë

"Për mua, thjeshtësia është elegancë"

Mjeshtri i madh, Paul Bracq është një prej dizenjuesve më të famshëm të makinave. Emri i tij është i lidhur ngushtë me Mercedes-Benz “Pagoda”, “Stroke Eight” dhe “Model 600”. Një vizitë shumë personale në shtëpinë, studi... Lexo më shumë